Rokkia yli rajojen - Tanssiseura Sekahaku ry

Rokkia yli rajojen

RockSwing-tanssibileet-littoisten-lavalla
Rock&Swing -tanssibileet Littoisten lavalla kesällä 2019

Kesällä 2017 Turku Swing Societyn aktiivi, lindy hopin harrastaja Marianna Manninen sai erinomaisen ajatuksen. Hän oli Antti-Villen kurssilla havahtunut siihen, että paikallisten tanssiseurojen harrastajat osallistuivat kyllä myös toisten seurojen tanssikursseille, mutta seurojen yhteisiä tansseja ei kuitenkaan järjestetä. Rock’n’swing -tanssibileille voisi siis olla tarvetta. Ajatus sai välittömästi kannatusta Sekahaun aktiiveilta. Otettiin vielä yhteyttä Flying Stepsiin ja sieltäkin näytettiin heti vihreää valoa hankkeelle. Pikaisen suunnittelupalaverin tuloksena päätettiin pistää ensimmäiset bileet pystyyn vielä loppukesästä, ja ne pidettiinkin elokuussa Littoisten lavalla.

Tästä innostuneena näitä kolmen seuran yhdessä järjestämiä tanssibileitä on pidetty nyt sitten jo neljättä vuotta. Aikataulu on muodostunut sellaiseksi, että syksyllä paikkana on ollut Flying Stepsin tanssisali Boleron tiloissa, keväällä Turku Swing Societyn tanssisali Saippua Centerissä ja kesällä kaksi kertaa, touko- ja elokuussa, Sekahaun isännöimänä Littoisten lavalla.

Tanssibileissä kolmen seuran tiskijukat ovat tarjoilleet tanssijoille monipuolista rock’n’swing –henkistä levymusiikkia. Esillä on aina laaja kattaus eri musiikkityylejä ja tanssilajeja boogie woogiesta buggiin ja lindy hopista west coast swingiin ja fuskuun. Vaikka musiikki on monipuolista, ei kaikkia eri tanssilajeja tarvitse suinkaan hallita. Koko illan voi halutessaan tanssia vaikkapa fuskun ja buggin askelin. Toukokuun tanssibileissä saattaa olla tarjolla myös elävää musiikkia! Seuraa ilmoittelua.

13.3.2020 Rock’n’swing -tanssibileet – Turku Swing Society

Hauskat ja vauhdikkaat Rock’n’swing-tanssibileet TSS-salilla!

Rock’n’swing-tanssit saavat jatkoa perjantaina 13.3. klo 19-23, kun Turku Swing Society, Tanssiseura Sekahaku ja Flying Steps järjestävät jälleen yhdessä tanssibileet! Luvassa on monipuolinen kattaus eri musiikkityylejä ja tanssilajeja boogie woogiesta buggiin ja lindy hopista west coast swingiin ja fuskuun. Musiikista vastaavat Turku Swing Societyn, Sekahaun ja Flying Stepsin tiskijukat.

Pääsylippu 3 € / 5 €. Alennettuun hintaan pääset vilauttamalla tanssiseuran voimassaolevaa jäsenkorttia! Liput myydään ovelta (vain käteinen!).

Tervetuloa pitämään hauskaa ja tanssimaan rock’n’swing-musiikin tahdissa!

Seuraa meitä Facessa ja saat infot tulevista tanssibileistä

Sekahaku https://www.facebook.com/TanssiseuraSekahaku/

Turku Swing Society https://www.facebook.com/turkuswingsociety/

Flying Steps https://www.facebook.com/flyingsteps.turku/

Vesa Koski