Raision toimipisteen avajaiset 19.1. - Tanssiseura Sekahaku ry

Raision toimipisteen avajaiset 19.1.

Raision toimitilan remontti

Raision toimipisteen avajaisia vietettiin lauantaina 19.1. Jo ennen varsinaisia avajaisia tilassa tapahtui monenlaista. Itse tilaan tehtiin jonkin verran muutoksia.  Sinne rakennettiin mm. wc-tilat, minikeittiö ja seinien äänieristykset.

Päävastuu remontin koordinoinnista oli Simo Orvastolla. Simon apuna oli ahkeria talkoolaisia kuten Pasi Arvola ja Hannu Pasma. Lisäksi Raisiossa ovat ahkeroineet Juha Halmiainen salin siisteydestä huolehtien sekä Raija Nieminen monissa käytäntöön liittyvissä tehtävissä. Kalusteiden hankkimisessa ja kuljetuksessa auttoi Risto Laaksonen.  

Tanssiseura Sekahaku ry. Raision toimitilan avajaiset 19.1.2019
Tanssiseura Sekahaku ry. Raision toimitilan avajaiset 19.1.2019

Avajaistilaisuuden suunnittelu alkoikin jo hyvissä ajoin. Päivän ohjelmaa suunniteltiin markkinointiryhmän voimin useamman viikon ajan ja perjantaina tehtiin vielä loppusilaus saliin koristeluineen ja pöytäkattauksineen.  Lopulta kaikki olikin jo valmista vastaan ottamaan vieraat.

Tanssiseura Sekahaku ry. Raision toimitilan avajaiset 19.1.2019

Ennen virallista avausta otettiin jo pieni varaslähtö. Nimittäin saimme mukavan yllätyksen, kun Ylen paikallisradio saapui paikalle. Kuvassa toimittaja Kimmo Gustafsson haastattelee suorassa radiolähetyksessä nuoria lavatanssijoita (Heta Hovi, Mikke Tilli ja Pekka Jylhä). Toimittajaa kiinnosti erityisesti se, miten nämä nuoret ihmiset ovat löytäneet lavatanssin ja hurahtaneet siihen.

Raision toimitilan avajaiset

Myös itse toimittaja pisti suorassa lähetyksessä jalalla koreasti. Kuvassa harjoitellaan ohjaaja Pirjo Anttion opastuksella foksin perusaskelia.

Tanssiseura Sekahaku ry Raision toimitilan avajaiset 19.1.2019

Puolen päivän aikaan paikalle saapui itse Tango-kuningas Kyösti Mäkimattila. Sali oli täpö täynnä, kuten kuvasta näkyy ja tunnelma erittäin korkealla.

Puheenjohtaja Matti Mustajärvi toivotti vieraat ja kuninkaan tervetulleeksi. Tämä jälkeen oli vuorossa päivän juhlallisin osuus, avajaisnauhan leikkaus. Sen kuningas suorittikin suurella hartaudella. Oli kuulemma ihan ensimmäinen kerta! Virallisen osuuden jälkeen Kyösti lauloi meille Sekahakulaisille ja uudelle salille onnittelulaulun, lausui runon sekä esitti, mitäpä muutakaan kuin niitä ihania ja kohtalokkaita Tangoja.

Tanssiseura Sekahaku ry. Raision tanssisalin avajaiset 19.1.2019

Ja tanssilattialla oli vipinää.

Tanssiseura Sekahaku ry. Raision tanssisalin avajaiset 19.1.2019

Tarjontaa oli vauvasta vaariin, kuten meillä on tapana sanoa. Tässä esiintyvät Taaperot.

Ja tietenkin päivän aikana oli tarjolla myös lyhyitä tanssikursseja. Tässä kuvassa ohjaaja Pirjo Anttio opastaa kurssilaisia tanssin saloihin.

Myös 60+ ryhmäläiset esiintyivät. Tässä mennään kävelyjenkkaa.

Kaiken kaikkiaan päivä oli todella onnistunut. Harvoin näkee näin paljon kerralla iloisia ilmeitä ja hyvää tunnelmaa riitti ihan tapahtuman loppuun asti.

Suurkiitos kaikille mukana olleille, yhdessä te teitte tästä päivästä unohtumattoman!