Marika Leino ja Teemu Leino - Tanssiseura Sekahaku ry

Marika Leino ja Teemu Leino

Marika Leino ja Teemu Leino

Marika Leino & Teemu Leino

Tanssi, erityisesti lavatanssi, on kuulunut elämääni lapsesta asti. Kiersin vanhempieni mukana tansseissa ja imin tanssin tunnelmat ja rytmit itseeni jo tuolloin. Kävin myös "apuopettajana" kursseilla lähes 10 vuotta kunnes Teemu sattui kurssille oppilaaksi vuonna 2002 ja siitä lähti yhteinen tanssipolkumme liikkeelle. Ja vaikka aina sanotaan, että rytmitajua ei voi oppia, niin Teemu osoitti tämän väitteen vääräksi. Kursseille tullessaan hän panosti enemmänkin vauhtiin kuin rytmiin, kunnes se rytmikin sieltä löytyi.

Tanssin taika tarttui siis Teemuunkin siinä määrin, että hetken myös Teemun oltua ensin ”apuopettajana” kävimme Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n tanssinohjaajakoulutuksen, josta valmistuimme vuonna 2008.

Tie ohjaajaksi alkoi kuitenkin jo vuonna 2003, kun olimme menossa kurssille, johon opettaja oli estynyt tulemasta ja löysimme itsemme ohjaamasta tunnin.

Kursseja olemme ohjanneet ympäri Varsinais-Suomea sekä omilla tunneilla että eri seurojen ohjaajina.

Kursseilla meille on tärkeintä ylläpitää iloisuutta, huumoria ja rentoa meininkiä sekä nähdä ilo uuden asian oppimisesta. Toivomme, että kurssilaiset uskaltavat lähestyä meitä riippumatta siitä, ovatko tanssipolkunsa ensiaskeleilla tai jo pidemmälle ehtineitä. Tanssimisessa ei koskaan tule valmiiksi ja aina voi kehittyä sekä oppia uutta.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi kursseillemme!