Jenni Porkola - Tanssiseura Sekahaku ry

Jenni Porkola

Jenni Porkola

Jenni Porkola

Tanssi on ollut minulle aina tärkeä osa elämää ja olenkin harrastanut tanssia eri muodoissa pienestä pitäen. Ensimmäisestä lavatanssikokeilusta jäin täysin koukkuun ja sen jälkeen on kursseilla ja tansseissa käyty enemmän kuin varmaan oikeastaan olisi aikaa. Seuratanssi on antanut minulle enemmän kuin osasin ikinä edes kuvitella. Seuratanssien ihanuus on myös mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen, vaikka toisaalta jo perusteilla pääsee nauttimaan yhteisestä tanssista.

Sekahaussa olen ollut mukana vuodesta 2021 ja valmistuin Suomen Seuratanssiliiton (SUSEL) seurantanssin perusohjaajaksi keväällä 2023.

Olen ohjaajana iloinen ja kannustava, ja vastailen mielelläni kysymyksiin ja autan tarvittaessa henkilökohtaisestikin. Pyrin siihen, että kaikilla on turvallinen ja tervetullut olo. Tunneillani on tärkeää sekä tanssista nauttiminen että henkilökohtainen kehittyminen. Jokainen saa tulla omista lähtökohdistaan, omalla tahdillaan ja omilla tavoitteillaan ja edetä sen mukaan. Paritanssista nauttimisen taas mahdollistaa toimiva tekniikka ja parin välinen yhteys, mitkä ovatkin olennaisia sisältöjä tunneilla.