Antti-Ville Heikkilä - Tanssiseura Sekahaku ry

Antti-Ville Heikkilä

Antti-Ville Heikkilä

antti-ville-heikkila

Ensikosketus tanssiin tapahtui 8-vuotiaana Telemarkin lastenryhmässä. Vuoden tanssittuani harrastus kuitenkin jäi ja 15 vuoden tauon jälkeen aloitin uudestaan 22-vuotiaana lavatanssin merkeissä. Tanssi upposi ensimmäisen kahden vuoden aikana niin syvälle sieluun, että pienen yllytyksen voimin hain ammattikorkeakoulun seuratanssilinjalle opiskelemaan opettajaksi. Enkä ole katunut hetkeäkään.

Lajit mistä nautin itse eniten ovat Tango, Hitaat, Rumba ym., mutta aika kaikkiruokainen olen loppujen lopuksi. Tunneillani pyrin selkeään opetukseen ja antamaan jokaiselle jotain tasosta riippumatta. Hitaiden lisäksi kova nälkä Swing-tansseihin on tuonut mielenkiintoa niin opettamiseen kuin omaan harrastamiseen. Tanssissa parasta on, että tyylejä ja tapoja on loputtomasti, pitää vain löytää itse se oma, mistä innostuu ja kehittää sitä siihen saakka, kunnes näkee taas jotain parempaa.

Sekahaun ohjaajaksi päädyin työharjoittelupaikkaa etsiessäni. Asiat etenivät niin hyvin, että päätin kouluni jälkeen muuttaa Turkuun työn perään. Olen siis kotoisin Oulusta ja valmistuin tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta.