Kaisa Sorsa - Tanssiseura Sekahaku ry

Kaisa Sorsa

Kaisa Sorsa

Kaisa Sorsa

Tanssi on äärettömän hauska urheiluharrastus: Kunto pysyy korkealla, jos vain antautuu tanssin vietäväksi. Ja sen lisäksi saa paljon hyviä ystäviä.

Aloitin lavatanssin jo kymmenvuotiaana, koska äitini oli urheiluseuran puuhanainen. Hän oli muiden kanssa järjestämässä Lösmän lavalla Ristinpohjassa tansseja, jonne pääsin mukaan auttamaan kioskissa. Pitihän sitä tanssimaankin oppia ja äitini opastuksella tulivat tutuksi humppa, valssi, foksi, tango, jenkka, polkka ja masurkka. Välissä oli vuoskymmeniä pitkä tauko ilman tanssiharrastusta ja vasta 2016 syksyllä syttyi tanssikipinä uudelleen. Uskaltauduin Sekahaun kursseille työkaverini kannustuksesta. Ei mennyt kauan, kun huomasin, kuinka paljon oli tullut uusia tanssilajeja ja kuinka paljon oli uutta hauskaa opittavaa. Muutaman vuoden kävin ahkerasti kursseilla, vuoden verran harjoittelin viejän roolissa. 2022 vuoden alusta rohkenin mukaan SUSELin ohjaajakoulutukseen.

Tanssinohjaaminen on erittäin palkitsevaa, kun näkee, miten paljon iloa uusi taito oppijalleen tuo. Tule rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa!

Kaisa