Lasten tanssiryhmät - Tanssiseura Sekahaku ry

Tanssin iloa perheen pienimmille Uudessakaupungissa

Tärkeintä lasten ja nuorten tanssiliikuntaryhmissä on liikkuminen, hauskanpito ja uuden oppimisen ilo. Tanssiliikunta sopii sekä tytöille että pojille.

Sunnuntaisin 8.1.-2.4.2023, yht 13 kertaa

Pohitullin koulu, tanssisali, Pohjoistullitie 3, Uusikaupunki.

TenavaTanssi 3-4 -vuotiaille klo 14.30-15.15

3-4 vuotiaille suunnatussa TenavaTanssissa harjoittelemme esimerkiksi koordinaatiokykyä, tasapainoa ja kehon hahmotuskykyä pääasiallisesti lapsille suunnattujen musiikkileikkien avulla. Muita tunneilla opittavia taitoja ovat toisten huomioon ottaminen ja yhteistyö isommassa porukassa. Ryhmässä edetään lasten ehdoilla ja pyritään muovaamaan tuntien ohjelma ryhmän tarpeita ja kykyjä vastaavaksi kannustavaa lähestymistapaa käyttäen.

TenavaTanssi 5-6-vuotiaille klo 15.45-16.30

5-6 -vuotiaiden ryhmässä painottuvat harjoitukset enemmän kehonhallintaan, rytmitajuun ja koordinaatioon. Tärkeinä elementteinä ovat myös oman vuoron odottaminen ja ryhmässä toimiminen niin, että kaikki viihtyvät. Tässä vanhemmille lapsille suunnatussa ryhmässä harjoitteet toteutetaan leikkien avulla. Tutustumme myös eri tanssityylien, kuten esimerkiksi baletin, showtanssin ja seuratanssien piirteisiin ikäryhmälle sopivalla tavalla.

JunnuTanssi 7-10-vuotiaille klo 17.00-17.45

7-10-vuotiaden Junnutanssissa siirrymme enemmän harjoittelupainoitteiseen tuntirakenteeseen, kannustavaa lähestymistapaa kuitenkaan unohtamatta. Tunneilla tutustumme eri tanssilajeihin  ja mm. harjoittelemme lavatanssien perusaskelkuvioita esimerkiksi fuskuun, cha chan ja valssiin. Tunti aloitetaan lämmittelypeleillä ja venyttelyllä, joiden jälkeen käymme läpi tekniikkaa JunnuTanssissa otamme lasten toiveet huomioon ohjelmamme suunnittelussa ja pyrimme vastaamaan ryhmän tarpeisiin, jotta voimme luoda hyvät lähtökohdat tanssiharrastuksen jatkamiselle.

Hinta

HINTA 50 € koko kausi. Maksu paikan päällä käteisellä. Saman perheen toiselle lapselle alennus 10 €. Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset pe 6.1.2023 mennessä Ellinoora Virtamo, ellinoora.virtamo@sekahaku.net tai puhelimitse puh. 045 121 0504 klo 16.00 jälkeen. Ilmoittautua voi myös paikan päällä.

Tervetuloa nauttimaan liikkumisesta, musiikista ja hauskasta yhdessäolosta!