Lapsille - Tanssiseura Sekahaku ry

Lapsille ja teineille tanssiliikuntaa Loimaalla

Tanssiseura Sekahaku keskeyttää toiminnan toistaiseksi koronavirustilanteen johdosta. Tämä koskee sekä kursseja että tansseja. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta.

❤️ Pidetään huoli toisistamme ja itsestämme ja toivottavasti pääsemme pian taas tanssimaan ❤️


 

Tärkeintä lasten ja nuorten tanssiliikuntaryhmissä on liikkuminen, hauskanpito ja uuden oppimisen ilo. Tanssiliikunta sopii sekä tytöille että pojille.

Sunnuntaisin 12.1.-26.4.2020

Ei kokoontumista 16.2. ja 12.4.
Ahjo, Kojonkulman koulu, Kojonperäntie 36.


TenavaTanssi 2-4 -vuotiaille klo 16.00-16.45 (alle 3v oma aikuinen mukana)

Tanssileikkiin ja luovaan tanssiin perustuva lapsen ja aikuisen yhteinen tanssihetki, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, vahvistaa itseluottamusta, harjoittaa lapsen keskittymiskykyä, rytmitajua sekä taitoa toimia ryhmässä.

JunnuTanssi 5-8 -vuotiaille klo 17.00-18.00

Liikunnallisilla tanssitunneilla harjoitellaan oman kehon hallintaa ja tuntemista leikin, tanssin, rytmin ja mielikuvituksen keinoin. Tutustutaan muutamien tanssilajien alkeisiin. Tavoitteena on kehittää lapsen perusliikuntataitoja, koordinaatiota, musikaalisuutta, luovuutta sekä taitoa toimia ryhmässä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tenava- ja JunnuTanssiin perjantaihin pe 10.1. mennessä Helli Uusitalo, helli.uusitalo@sekahaku.net, p. iltaisin 0500 626 849


TeiniTanssi 9-16 -vuotiaille klo 18.00-19.00

Teiniryhmässä tanssitaan paritansseina vakiotansseja sekä lattareita, siis juuri niitä mitä nykyisin lavoilla tanssitaan. Tanssimme kahta tai kolmea tanssia kauden aikana. Kurssilaiset voivat esittää toiveita tanssilajeista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset TeiniTanssiin pe 10.1. mennessä Eveliina Järvinen, eve.jarvinen@sekahaku.net iltaisin p. 050 354 1717. 

Hinta

HINTA 50 € koko kausi. Saman perheen toiselle lapselle alennus 10 €.

Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Lasten tanssiliikuntaryhmät

Ahjo, Kojonkulman koulu
Kojonperäntie 36, Loimaa

Tanssikurssit ja tanssit peruttu toistaiseksi

Slider