Alle 25-vuotiaiden ryhmä - Tanssiseura Sekahaku ry

Ryhmä alle 25-vuotiaille Turussa

Oma lavatanssiryhmä alle 25-vuotiaille

Syyskausi on päättynyt. Iso kiitos kaikille osallistuneille. Nyt vietetään joulutauko, tanssin pariin palataan tammikuussa. Julkaisemme kevään 2021 ohjelman lähiaikoina.

Lavatanssi on hauskaa ja tehokasta liikuntaa, joka sopii ihan kaikille - myös nuorille! Sekahaun kurssit alle 25-vuotiaille tuovat yhteen nuoret, jotka nauttivat liikkumisesta, rennosta fiiliksestä ja hyvästä musiikista. Kokeilemalla huomaat, että lavatanssi ei ole pelkästään kalkkisten harrastus.

Voit tulla tanssikursseille yksin, kaksin tai porukalla. Kursseilla vapaaehtoinen parinvaihto ja halutessasi voit tanssia oman parisi kanssa. Älä tule kursseille jos olet vähänkään kipeä.

Hinta vain 2 €/kerta!

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

KESKITASO Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

2 € / kerta

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. 

Kertamaksun ansiosta sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin harjoituskausiin. Maksat vain niistä kerroista kun osallistut. 

Voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Numeroidut kurssit etenevät. Joka tasolla kannattaa aloittaa 1. kurssista. Esim. perusteet-tason Foksi 1 ja Foksi 2 muodostavat kokonaisuuden, jossa 1. kerralla lähdetään liikkeelle aivan perusteista ja seuraavalla kerralla kerrataan ja opitaan uutta.