Loimaa - Tanssiseura Sekahaku ry

Loimaan viikkokurssit

Lavatanssikurssit Loimaalla

Lavatanssi on hauskaa ja tehokasta liikuntaa, joka sopii ihan kaikille. Käytössä kertamaksu, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin kurssikausiin. Tule mukaan kun se sinulle parhaiten sopii ilman ennakkoilmoittautumista. Voit tulla tanssikursseille yksin, kaksin tai porukalla. Kursseilla vapaaehtoinen parinvaihto ja halutessasi voit tanssia oman parisi kanssa.

Kertahinta

Jäsen 8 €, treenikortilla 7 €
Ei jäsen 12 €.
Alle 25-vuotiaat 5 €.

Kevät 2023

Loimaan Työväentalo, Satakunnantie 57, Loimaa
Ohjaajana Soile Hakanpää

Maanantaisin klo 18.00-20.00 perusteet / keskitaso
10.4. ei kurssia
17.4. Rumba Bolero 1
24.4. Rumba Bolero 2

Tasot

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

PERUSTEET/KESKITASO Aloitetaan perusaskeleista ja opetellaan ensimmäiset kuviot. Harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita sekä tanssiasentoa ja –tekniikkaa. Sisältää perusteiden ja keskitason materiaalia ja vaihtelee ryhmän tason mukaan.

Numeroidut kurssit etenevät. Joka tasolla kannattaa aloittaa 1. kurssista. Esim. perusteet-tason Foksi 1 ja Foksi 2 muodostavat kokonaisuuden, jossa 1. kerralla lähdetään liikkeelle aivan perusteista ja seuraavalla kerralla kerrataan ja opitaan uutta.

Lisätiedot

Soile Hakanpää, soile.hakanpaa@sekahaku.net, p. 040 779 0641