Tanssikurssit pareille - Tanssiseura Sekahaku ry

Tanssikurssit pareille

Tanssikurssit pareille

Kesä 2020

Littoisten lava, Littoistenjärventie 153, Kaarina

Vihdoinkin päästään tanssimaan! Koska terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeää, kurssille tullaan oman parin kanssa ja parinvaihtoa ei ole. Kurssit järjestetään noudattaen varotoimia, joten ota huomioon muutama seikka:

  • Osallistujien määrä on rajoitettu
  • Ota mukaan oma vesipullo, vettä ei ole erikseen tarjolla
  • Muistetaan pitää turvavälit
  • Huolehditaan käsihygienista, paikalla on käsidesiä
  • Älä tule kurssille jos olet kipeä

Kertahinta jäsen / ei jäsen

8 € / 12 €
La 25.7. klo 11.00-14.00 Tanssin Kosketus -workshop 20 € / 25 €

Ilmoittaudu mukaan, kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, jonka yhteydessä kurssi samalla kätevästi myös maksetaan. Treenikortit, maksusetelit ja muut alennukset eivät ole toistaiseksi voimassa.

Osallistujamäärä on rajoitettu. Kun paikat on tulleet täyteen tai ilmoittautumisaika mennyt umpeen, ei järjestelmän kautta voi enää ilmoittautua.

Maanantain kurssit ohjaa Liisa ja Juhani Vaarala.
Tiistain ja torstain kurssit ohjaa Jenna Polvi
Kurssit kestävät 1,5 tuntia.

Huom! Suorita maksutoimet ihan loppuun asti jotta maksu ja ilmoittautuminen kirjautuvat järjestelmään!

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Katso myös soolotanssikurssit >

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

PERUSTEET/KESKITASO Aloitetaan perusaskeleista ja opetellaan ensimmäiset kuviot. Harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita sekä tanssiasentoa ja –tekniikkaa. Sisältää perusteiden ja keskitason materiaalia ja vaihtelee ryhmän tason mukaan.

KESKITASO Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

JATKO Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Maksutavat

Paytrail

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com