Soolotanssi - Tanssiseura Sekahaku ry

Soolotanssi

Kesä 2020

Littoisten lava, Littoistenjärventie 153, Kaarina

Vihdoinkin päästään tanssimaan! Koska terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeää, kurssit järjestetään noudattaen varotoimia, joten ota huomioon muutama seikka:

  • Osallistujien määrä on rajoitettu
  • Ota mukaan oma vesipullo, vettä ei ole erikseen tarjolla
  • Muistetaan pitää turvavälit
  • Huolehditaan käsihygienista, paikalla on käsidesiä
  • Älä tule kurssille jos olet kipeä

Soolotanssi keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

Soolokursseilla tanssitaan lattareita ja tuttuja kotimaisia rytmejä perusaskelilla ja pienillä koreografioilla maustettuna ilman paria. Sopii hyvin sekä naisille että miehille, uusille ja jo pidempään tanssineille!

Ohjaajana Sanna Akkanen

Kertahinta jäsen / ei jäsen

8 € / 12 €

Ilmoittaudu mukaan, kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, jonka yhteydessä kurssi samalla kätevästi myös maksetaan. Treenikortit, maksusetelit ja muut alennukset eivät ole toistaiseksi voimassa.

Osallistujamäärä on rajoitettu. Kun paikat on tulleet täyteen tai ilmoittautumisaika mennyt umpeen, ei järjestelmän kautta voi enää ilmoittautua.

Huom! Maksamisen jälkeen paina Palaa myyjän palveluun -painiketta, jotta maksu ja ilmoittautuminen kirjautuvat järjestelmään!

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Katso myös tanssikurssit pareille >

Maksutavat

Paytrail

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com