Vesa Lukka - Tanssiseura Sekahaku ry

Vesa Lukka

Vesa Lukka

ei-kuvaa

Juhannuspäivänä v. 2001 kävin Valasrannan tanssilavalla katselemassa lavatanssimeininkiä ja viimein (toista tuntia oven suussa tunnelmaa ihmeteltyäni) keräsin rohkeuteni ja pyysin neitoa hakurivistä tanssiin. Yllätys olikin suuri kun neito suostuikin tanssiin ja voitin (tai hävisin) vedon itseni kanssa kotiin lähtöajasta. Vaikka loppuilta sujuikin enemmän ja vähemmän kohtuullisesti vaihtoaskelta tapaillen, puraisi tanssikärpänen vasta vuotta myöhemmin. Ensi alkuun riitti tansseissa käyminen 2-3 viikon välein, mutta pian piti joka lauantai päästä Valasrannalle ja talvikaudella Auran Nuortentalolle.

Pikkuhiljaa alkoi harmittamaan, että joutui osan kappaleista jättämään väliin kun ei osannut kyseistä tanssilajia. Niinpä syksyllä 2003 tuli mentyä Tanssikoulu Tanssituvan tanssikurssille. Seuraavana keväänä sitten ensimmäinen Fusku ja Bugg kurssi Flying Stepsissä.

Tämän jälkeen onkin sitten tullut käytyä kurssi jos toinenkin mm. Aboensiksen, Turku Swing Societyn, Fregolinan, Flying Stepsin, Boogie Tourin ja Swing Teamin riveissä.

Yhdistysaktivismia on tullut harjoitettua Turku Swing Societyssä (mm. webmaster syksystä 2006, mukana Swing Spring 2007 tanssileirin järjestelyissä, hallituksessa 2008), Sekahaussa sekä kilpailijana Groove Jam:n riveissä.

Pätevöitymistä olen ohjaajana hankkinut seuraavasti:

  • Susel seuratanssin perusohjaaja 2008
  • STUL rock'n'swing valmentajakoulutuksen jaksot PT1, PT2, JT1 ja Boogie Woogien ja Lindy Hopin PT lajiosat vuodesta 2008 alkaen
  • West Coast Swing -valmentajakoulutus (Swing Team/Melanie Stocker) 2008
  • Suomen Tanssikoulun Fuskun valmentajakoulutus 2009
  • Dancebic Tanssikoulun Latinobic-ohjaajakoulutus 1.
    taso 2009