La 2.2. Salsapäivä Raumalla - Tanssiseura Sekahaku ry

La 2.2. Salsapäivä Raumalla

Ihanaa SALSAA perusteista jatkotasoon asti. Nyt on mistä valita, jokaisen osaamistasoon löytyy sopiva kurssi. Vaikka olisit tanssinut jo pitkään, saat Antti-Villen ohjauksessa uutta näkemystä myös perusteissa ja keskitasolla. Iso suositus.

Ohjaajana Antti-Ville heikkilä

La 2.2. Salsapäivän ohjelma

11.00-12.30 perusteet
12.45-14.15 keskitaso
14.30-16.00 jatko

Tasot
Hinnat ja lisätiedot
Kurssi-info
Tasot

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

KESKITASO Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

JATKO Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Hinnat ja lisätiedot

Hinta
Jäsen 8 € kurssi, 20 € koko päivä.
Muut 12 € kurssi, 30 € koko päivä.    

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Kurssi-info

Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Kaikki pääsevät tanssikurssilla tanssimaan tehokkaan parinvaihdon johdosta. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tanssikurssi & tanssit samaan hintaan perjantaisin Pyrkivällä

La 13.4.
Susa Matson | musiikintulkinta Turussa

previous arrow
next arrow
Slider