La 16.3. Argentiinalaisen Tangon päivä Turussa - Tanssiseura Sekahaku ry

La 16.3. Argentiinalaisen Tangon päivä Turussa

Argentiinalainen Tango vie mennessään! Jos et usko, tule itse kokeilemaan. Argentiinalaiseen Tangoon liittyvä tunne ja musiikki sopii meille suomalaisille kuin nenä päähän. Ja vielä kun saadaan huippuopetusta Marjolta ja Timolta, on miellyttävä kokemus taattu.

Ohjaajina Marjo Kiukaanniemi & Timo Hakkarainen.

Marjo ja Timo ovat opettaneet tangoa niin ammattiesiintyjille kuin tanssin harrastajille vuodesta 2011 alkaen. Marjon ja Timon opetus on ihmisläheistä ja usein myös leikkisää, sillä vaikka kyse on niinkin vakavasta asiasta kuin tango, niin iloa ei pidä unohtaa.

LA 16.3. ohjelma

11.00-12.30 Argentiinalainen Tango, perusteet
12.30-12.45 Kaffetauko
12.45-14.15 Argentiinalainen Tango, tekniikka
14.15-14.30 Kaffetauko
14.30-16.00  Argentiinalainen Tango, jatko

Tasot
Hinnat ja lisätiedot
Kurssi-info
Tasot

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

KESKITASO Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

JATKO Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Hinnat ja lisätiedot

Hinta
Jäsen 14 € tanssi, 38 € koko päivä.
Muut 16 € tanssi, 40 € koko päivä.

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Kurssi-info

Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Kaikki pääsevät tanssikurssilla tanssimaan tehokkaan parinvaihdon johdosta. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tanssikurssi & tanssit samaan hintaan perjantaisin Pyrkivällä

La 13.4.
Susa Matson | musiikintulkinta Turussa

previous arrow
next arrow
Slider