LA 16.2. Hidas Valssi, Blues ja Tango Turussa - Tanssiseura Sekahaku ry

LA 16.2. Hidas Valssi, Blues ja Tango Turussa

Lisäoppia näihin lavatanssien suosikkeihin tuovat tanssin ammattilaiset Sanna ja Matti Heikkilä!

Ohjaajina Sannu & Matti Heikkilä

Sannu ja Matti ovat vaasalaisia ammattitanssijoita sekä kilpa-ja seuratanssin opettajia, jotka kiertävät ympäri Suomen levittämässä tanssin ilosanomaa.

Opettajina heidän tavoitteena on jakaa tätä ilosanomaa kaikenikäisille ja -tasoisille lajin harrastajille. Tanssi on hyvä ja tehokas treenimuoto, se tuo hyvää oloa ja mieltä. Tarvitaan vain heittäytymistä, uskallusta ja itsensä likoon laittamista! Kannattaa ehdottomasti osallistua, sillä tätä herkkua on tarjolla harvoin.

La 16.2.2019 ohjelma

Tasoina perusteet/keskitaso ja keskitaso/jatko. Kun osallistut keskitasolle, perusteet pitää olla hallussa ja keskitason taidot hallussa osallistuessasi jatkotasolle.

11.00-12.30 Hidas Valssi, keskitaso/jatko
12.30-12.45 Kaffetauko
12.45-14.15 Blues, perusteet/keskitaso
14.15-14.30 Kaffetauko
14.30-16.00 Tango, keskitaso/jatko

Tasot
Hinnat ja lisätiedot
Kurssi-info
Tasot

PERUSTEET Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

KESKITASO Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

JATKO Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Hinnat ja lisätiedot

Hinta
Jäsen 14 €/kurssi, 38 € koko päivä.
Muut 16 €/kurssi, 40 € koko päivä.

Lisätietoja Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Kurssi-info

Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Kaikki pääsevät tanssikurssilla tanssimaan tehokkaan parinvaihdon johdosta. Voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Tanssikurssi & tanssit samaan hintaan perjantaisin Pyrkivällä

La 13.4.
Susa Matson | musiikintulkinta Turussa

previous arrow
next arrow
Slider