Lavatanssitreenit kesällä 2017

Lavatanssitreenit kesällä 2017 / Tanssiseura Sekahaku ry

Tervetuloa tutustumaan laajaan tanssikurssivalikoimaamme!

Kesä on vietetty ja siirrytään syksyn aikatauluihin. 

Tutustu tästä SYKSYN tarjontaan ja tule mukaan!

Meille voit tulla sellaisena kuin olet. Iloinen mieli ja halu oppia uutta takaavat että onnistut. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla, sillä käytämme opetuksessa JATKUVAA parinvaihtoa. Tervetuloa mukaan!

Treenit on jaoteltu vasemmalle seuraavasti:

VIIKKOTREENIT = säännöllisesti viikottain samassa paikassa ja samaan aikaan järjestettävät treenit. Treenit paikkakunnan mukaan, joten itseä lähinnä olevat treenit on helppo löytää. Viikkotreenit ovat aikuisille, tosin mitään ala- tai yläikärajaa ei ole. Viikkotreeneihin voi osallistua kaikki halukkaat.

RYHMÄT = kohderyhmän mukaan suunniteltuja treenejä. Tällaisia ryhmiä ovat mm. Lasten ja nuorten tanssiryhmät sekä 60+ tanssitreenit yli 60-vuotiaille.

TREENIT ja TANSSIT = yhdistetty treeni- ja tanssi-ilta. Yhdellä hinnalla voi osallistua molempiin. Kaikki halukkaat voivat osallistua.

OIKEALLA --> olevasta AJANKOHTAISTA-palstasta löydät erilaiset treenitapahtumat. Treenitapahtumat eroavat viikkotreenistä, ryhmille suunnatuista treeneistä sekä treeneistä ja tansseista siten, että niillä ei ole säännöllistä viikkorytmiä. 


Tasot

Perusteet (ent. alkeet)

Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Keskitaso (ent. alkeisjatko/aj.)

Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

Jatko

Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Numerot tanssin kohdalla

Numeroidut treenit etenevät eli joka kerralla opitaan lisää uutta. Joka tasolla kannattaa aloittaa 1. treeneistä. Esim. perusteet-tason Foksi 1 ja Foksi 2 muodostavat kokonaisuuden, jossa 1. kerralla lähdetään liikkeelle aivan perusteista ja seuraavalla kerralla kerrataan ja opitaan uutta.

Ilmoittautuminen

Lavatanssitreeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tule mukaan kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarvitsenko oman parin? 

Et tarvitse omaa paria. Meillä on käytössä jatkuva parinvaihto, jonka ansiosta kaikki pääsevät tanssimaan. Paria vaihtaen oppii myös tanssimaan paremmin ja monipuolisemmin.

Maksaminen

Hintamme ovat edullisia ja jäsenille on omat alennetut hinnat. Käytössä on kertamaksu, jolloin sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin treenikausiin, maksat vain niistä kerroista kun olet mukana. Poikkeuksena ovat lastenryhmät. Jäsenille on käytössä treenikortti, jolla säästää vielä vähän lisää.

Treeneissä käy maksuvälineenä Smartumin Liikunta- ja Kulttuurisetelit, Luottokunnan Virikesetelit, Tyky-Kuntoseteli sekä treenikortti arvoltaan.

Poikkeuksia maksutapoihin on muilla kun Sekahaun omissa tansseissa. Tarkista maksutiedot treenisivulta.

Varusteet

Ota mukaan rennot ja joustavat vaatteet sekä kengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan. Kannattaa välttää korkokenkiä ja jalkasi kiittävät myöhemmin. Ota mukaan myös vesipullo ja pilke silmäkulmaan.

Tanssiseura Sekahaku ry ei ole vakuuttanut treeneihin osallistujia.

Treeneissä viihdytään

Meille on helppo tulla, sillä et tarvitse aikaisempaa tanssitaitoa. Treenimme ovat kaikille, ikään ja kokoon katsomatta. Meitä on kiitelty siitä, että ohjauksemme on perusteellista ja kannustavaa, meillä on iloinen meininki ja oppii oikeasti tanssimaan.

Hyötyä ja huvia

Tanssi on oiva keino saavuttaa viikon liikunta-annos. Tanssi parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa. Se kehittää notkeutta, koordinaatiota ja reaktiokykyä. Tanssi toimii hyvänä rentouttajana, kun pää tyhjenee kaikesta muusta. Kaiken lisäksi tapaa uusia kivoja ihmisiä.

Ammattitaidolla

Ohjauksesta vastaa Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n kouluttamat ohjaajat.

Littoisten lavan ilmakuva / Kuva NES Media

Littoisten lavan ilmakuva NES Media