Viikonloppukurssi Riihikoski

Mäkiäisten työväentalo, Turuntie 570, Riihikoski

Hyödynnä viikonloppukurssin tarjonta. Tämä on varsinainen tanssin tehopäivä. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Sekahaun kursseilla on käytössä jatkuva parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.


LA 28.10. FUSKU, BUGG ja HUMPAT

Ohjaajana Antti-Ville Heikkilä

Antti-Ville Heikkilä

Tasona keskitaso/jatko

10.00-11.30 Fusku
11.45-13.15 Bugg
13.30-15.00 Humpat

Tasot

Keskitaso (ent. alkeisjatko/aj.)

Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

Jatko

Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Hinta

Jäsen 8 € kurssi, 20 € koko päivä. Muut 12 € kurssi, 30 € koko päivä. Alle 25-vuotiaille hinnoista -50 %. Maksuvälineinä käyvät käteinen, liikunta-, kulttuuri-, virike- ja tykysetelit sekä treenikortti arvoltaan. SUSEL:n kortilla jäsenhintaan. Kahvio palvelee.

Lisätiedot

Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Katso myös

Viikkokurssit

Mäkiäisten työväentalo

Turuntie 570, Riihikoski