Tanssikurssi ja tanssit samaan hintaan Pyrkivän Urheilutalolla

Kurssit ja tanssit Pyrkivän Urheilutalolla sunnuntaisin

Sunnuntaisin Pyrkivällä tanssitaan ensin uutta oppien tanssikurssilla ja heti perään iltatanssit tanssista vapaasti nauttien. Turun keskustan tuntumassa sijaitsevaan Pyrkivän Urheilutaloon on helppo tulla. Tule yksin, kaksin tai porukalla. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Jokainen ilta on TEEMAILTA, jolloin kurssilla opeteltua tanssilajia soitetaan runsaasti illan tansseissa. TANSSITAKUULLA iltatansseissa jokainen pääsee tanssimaan - käytössä on bussipysäkki! Yhdistä uuden oppiminen ja tanssimisen ilo!

Pyrkivän Urheilutalo, Tuureporinkatu 2, Turku

Tanssikurssit klo 17.30-18.20 PERUSTEISTA ALKAEN.
Tanssit klo 18.30-21.30.

Ohjelma

15.4.
Tango / Antti-Ville Heikkilä
Tanssiorkesteri Sunset

22.4.
Bachata / Arja Lukka
Levytanssit

Muutokset mahdollisia.

Tasot

Osallistumalla itsellesi sopivalle tasolle, saat parhaan ilon ja hyödyn!

Perusteet (ent. alkeet)

Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Keskitaso (ent. alkeisjatko/aj.)

Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

Hinnat jäsen /ei-jäsen

10 € / 12 €, levytanssit 6 € / 6 € narikka 1 € hlö. Hinta sisältää kurssin ja iltatanssit. Maksuvälineinä  käy käteisen lisäksi liikunta-, kulttuuri-, virike- ja tykysetelit sekä Sekahaun treenikortti arvoltaan. Suselin kortilla jäsenhintaan. Alle 25-vuotiaille 4.2. asti ilmainen, loppukauden -50 %.

Lisätiedot 

Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045 894 8383.

Katso myös

Viikkokurssit Turussa

Viikonloppukurssit Turussa

Alle 25-vuotiaiden oma ilmainen ryhmä

Ryhmä pareille

60+ tanssikurssit

Lasten tanssiryhmät

Lataa esite

Pyrkivän kurssit & tanssit

Pyrkivän urheilutalo

Tuureporinkatu 2, Turku